Urna Készítő - Saját tervezésű, kézi esztergályozású különleges fa urnák.

Urna Készítő - Minden urna egyedi tervezésű és kézzel készített művészi alkotás.

Urna Készítő - Az urna épp oly egyedi és személyes lehet, mint amilyen az eltávozott személyisége volt.

Urna Készítő - Az eltávozott emlékét a szívünkben őrizzük, de az urna hivatott „egyfajta kapocsként” megjeleníteni, kifejezésre juttatni az eltávozó szellemiségét.

 

Urna készítő - egyedi fa urna, kézzel készített emlék urnák és urna koporsók

Az Urna Készítő  fát szerető és értő iparművész, elhivatott festőművész, aki még ismeri a régi nagy mesterek titkait, ötletekben gazdag tervező, vagy ahogy manapság divatosan nevezik "designer". Milyen előnyöket jelent ez?

  • garanciát az igényes alkotásra,
  • hihetetlen forma gazdagság,
  • igényes művészi megjelenítés,
  • kimeríthetetlen ötletek,
  • folyamatosan bővülő választék,
  • ingyenes házhoz szállítás.

És van még egy szempont amiért érdemes itt szétnézni, az a kedvező ár - köztudottan alacsonyabb áron lehet közvetlenül a készítőtől vásárolni.

 

Urna készítő - művészi fa urna, kézzel készített emlék urnák és urna koporsók

A korábbi kegyeleti formákat egyre inkább - visszatérve az ősi hagyományokhoz - az urnás temetkezés váltja fel, amelynek központi rekvizituma maga az urna. Az eltávozott emlékét a szívünkben őrizzük, de az urna hivatott „egyfajta kapocsként” megjeleníteni, kifejezésre juttatni az eltávozó szellemiségét, és az itt maradottak hozzáfűződő szellemi-érzelmi kötődését. Az urna esszenciálisan képes megjeleníteni mindazt, amit korábban a koporsó és a síremlék együtt. Épp oly egyedi és személyes lehet, mint amilyen az eltávozott személyisége volt. Az urna használat őseink körében igen elterjedt szokás volt.

Az egyedi urna készítésénél, az Urna Készítő, a hozzátartozókkal való személyes találkozás, beszélgetés során utólag megismerve, megérezve, az urna formai jegyeivel képes kifejezésre juttatni az elhunyt jellemvonásait, személyiségét, a hozzátartozók emlékezése és érzelmei tükrében. Így nem készül két egyforma urna, ahogy két egyforma ember sincs. Miért ne élne ezzel a lehetőséggel?

Minden urna egyedi tervezésű és kézzel készített művészi alkotás. Ezekben az alkotásokban mindenki megtalálhatja legmegfelelőbb elhelyezését a szeretteinek. A mai személytelen tucat-termék kínálat helyet, szeretnénk a személyesebb, egyénibb alkotásokat elterjeszteni, hogy méltó módon emlékezzünk meg szeretteinkről. Ezek az urnák a lakásban és a temetőben egyaránt méltó megemlékezést nyújtanak. Egyre többen helyezik el az otthonukban az urnát. Sokan szétszóratják hamvaikat. A hozzátartozók az emlékükre készíttetett vázát helyezik el lakásukban megemlékezésül. Ez már kisebb méretben és díszesebb kivitelben is készülhet.

Az Urna Galéria oldalon választhat és rendelhet a folyamatosan bővülő választékból.

 Urna készítő - Esztergált fa urnák   Urna készítő - Faragott fa urnák   Urna készítő - Festett fa urnák

Kegyeleti tárgyak és liturgikus eszközök készítése szintén szerepel a választékban.

Urna temető - urnafal kialakítása közösségek, családok vagy egyének számára, a település területén vagy a saját kertben, fából készülő, a környezettel harmonizáló urnatemető vagy emlékező hely megvalósítását vállaljuk, a tervezéstől a kivitelezésig.

Az urnával kapcsolatos kérdésekben szívesen segítünk tanácsokkal, ötletekkel.
Összegyűjtöttünk egy pár szempontot, aminek elolvasása reméljük, segít a választásban. Erről az urna választás menüpont alatt tájékozódhat.